Ons bedrijf

Winozof is het resultaat van een ontmoeting tussen twee gepassioneerde liefhebbers van het leven, de aarde en gastronomie.

Beide afkomstig van Brussel, in België, ze houden van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen. Naar gelang ze rondreizen komen ze tot de conclusie dat ze verschillende gemeenschappelijke punten hebben, zowel in Europa als de Verenigde Staten, alsook Australië en Zuid-Afrika : de wijngaarden zijn aanwezig op de zonnige berghellingen en de wijnbouwers telen druiven om deze om te zetten tot wijn, en dit zelf sinds de oudheid.

Dit heeft als gevolg, dat ze alles gaan leren over wijn, druiventeelt, de verschillende druivensoorten, wijnbouw en proces van wijn maken. Al snel hebben ze de wens om hun kennis te delen en : Winozof.be is ontstaan.

 

Winozof - About us - Qui sommes nous - Wie zijn we

Kwaliteit, Advies en Ontdekking
zijn onze sleutelwoorden.

 

Wij bieden u een uitgebreid assortiment van wijnen aan die met zorg door ons wordt gekozen, alsook sterke dranken van hoge kwaliteit eigen aan de regio van herkomst.

Ons objectief

Wij wensen u wijnen te doen ontdekken afkomstig uit heel de wereld en de kennis van de wijnmakers die wij ontmoet hebben u door te geven.

Onze taak : wij hopen u bij elke degustatie te doen reizen, en u zo de goesting te geven om de ambachtsman en de producenten, ten midden hun wijngaarden en hun kelders te ontmoeten.